Meraki wedstrijdteam

Isabelle, Evy en Shauni zijn al enkele jaren bezig met wedstrijdteams te begeleiden.

Komend dansjaar krijgen ze binnen Danscollege de kans om door hun competitiegroepen een nieuwe wind te laten waaien. Het doel is om de kids, teens en adults met opmerkelijk talent de kans te geven om iets meer te doen en hun meer uitdaging te geven dan binnen de gewone recreatieve lessen.

De dansers krijgen een goed onderbouwde les aangeboden die bestaat uit 3 kwartier conditie, krachttraining, lenigheid en techniek, alsook 3 kwartier choreografie. Deze choreografie wordt gebracht op de wedstrijden van Danssport Vlaanderen, waar dan door een erkende jury punten worden uitgereikt per team. In mei doen de teams mee aan het Belgisch kampioenschap.

Wedstrijddans vraagt heel wat engagement van zowel de danser als van de ouders. Er wordt elke training een aanwezigheid verwacht, alsook een inzet thuis. Toch mogen leden zich daar niet door laten afschrikken. Naast de inzet streven wij enorm veel plezier, teamgeest en individuele creativiteit na. Elke danser moet zich thuis voelen in het team en zich volledig kunnen ontplooien.

De naam van het team is “Meraki”. Meraki is een Grieks woord zonder letterlijke vertaling. Het staat voor het werken met passie, iets van jezelf in je werk steken, jezelf verliezen in wat je doet en ten volle genieten van datgene waarvoor je zo hard werkt. Deze spirit willen wij binnen onze teams ten volle nastreven.

Dit jaar hebben we 4 wedstrijdteams met verschillende categorieën.

  • Jazz kids: 8-11 jaar (t.e.m. 5de leerjaar)

Training: elke zaterdag van 14u tot 15u30

Prijs: 190 euro voor een volledig dansjaar

  • Modern teens voorbereidend team: 11-15 jaar (vanaf 6de leerjaar)

Training: elke vrijdag van 17u tot 18u30

Prijs: 190 euro voor een volledig dansjaar

  • Modern teens gevorderden team: 11-15 jaar (vanaf 6de leerjaar)

(toelating nodig van lesgevers)

Training: elke vrijdag van 19u30-21u

Prijs: 190 euro voor een volledig dansjaar

  • Modern adults: 16+

Training: elke zondag van 17u-19u

Prijs: 245 euro voor een volledig dansjaar

Wat houdt het lidgeld allemaal in:

25 euro basis lidgeld danscollege (gebruik faciliteiten + verzekering) + lidgeld voor wekelijkse danslessen + aansluiting lid bij Danssport Vlaanderen (nodig voor deelname wedstrijden) + trui wedstrijdteam + wedstrijdkledij.

Heb je zin om van dit concept deel uit te maken? Kom dan eens langs voor een proefles in de eerste lesweek op het juiste trainingsmoment. Zo kijken wij of er een wederzijdse klik is en kunnen we jou een plekje aanbieden binnen ons team.